Gymgrossisten søker Site Manager til det norske markedet – (86681)

Er du interessert i sport og trening? Brenner du for god helse og en aktiv hverdag? Vi søker nå en Site Manager for Gymgrossisten Stockholm, og leter etter deg med sport i blodet og engasjement på høyt nivå. Du vil bli ansvarlig for kampanjer, den norske hjemmesiden og jobbe tett med norske kunder. Fokuset vil være å ta Gymgrosisten i Norge til nye høyder og markedsføre deres merkevare ved hjelp av kampanjer og strategier.

Om arbeidsgiveren Gymgrossisten
Gymgrossisten er en av Norges ledende internettbutikker innenfor trening og helse, og har siden 1996 jobbet for en sunn og aktiv hverdag for deres kunder. Gymgrossisten er en del av HSNG gruppen. Her finner idrettsmenn og idrettskvinner kvalitetskosttilskudd, treningsmote, funksjonelt treningstøy og treningsutstyr. Utviklingen fra å ha vært et lite enkeltstående firma til å bli Nordens største innenfor sin bransje, har fått stor oppmerksomhet i næringslivet. Det har medført at Gymgrossisten siden 2005, flere ganger har blitt utnevnt til et av Sveriges mest fremgangsrike firmaer av “Veckans Affärer” og til et Gazellefirma av “Dagens Industri”.

Nå søker vi deg som brenner for en sunn og aktiv livsstil, og ønsker å være en del av et team med lagspillere. Som person er du engasjert, positiv og strukturert. Du liker godt en aktiv hverdag med mange baller i luften og trives godt når det skjer mye. 

Om stillingen
I rollen som Site Manager vil du jobbe med nøkkelfunksjoner ved å drive, utvikle og optimere Gymgrossistens e-handel mot det norske markedet. Du vil være ansvarlig for at hjemmesiden er korrekt, selgende og oppdatert til enhver tid, for å hele tiden forbedre kundeopplevelsen. I rollen som Site Manager er du en del av Gymgrossistens salgsavdeling og har ansvar for å drive online salg samt alt innehold på Gymgrossistens norske hjemmeside.
Du kommer til å jobbe aktivt med oppføling, og holder deg oppdatert rundt hva som skjer i bransjen på det norske markedet. Stillingen er svært bred og du vil også få ansvar innen salg, analyse og prosjektledelse. Du vil også rapportere inn viktige nøkkeltall og analyser. Planlegge, administrere og skape kampanjer vil være svært sentrale oppgaver i din rolle. Du vil også få stort ansvar på hjemmesiden og hele tiden publisere nytt innhold til siden, og oppdatere bannere.

Kvalifikasjoner

I stillingen som Site Manager vil du jobbe med nettside, innhold, kampanjer og salg. Vi ser derfor etter en uredd person som er klar for en ny utfordring.

Annen informasjon

 • Start: Omgående
 • Plassering: Stockholm
 • Opplæring: Kontoret i Stockholm
 • Noen reiser forventes – reiser vil også være ut til butikkene i Sverige/Norge

Interessert?
Send gjerne din søknad i dag, da vi intervjuer kandidater fortløpende. For at din søknad skal behandles, må den være komplett og bestå av personlig brev og CV. For å sikre høy kvalitet på rekrutteringsprosessen, gjennomfører Gymgrossisten tester, referansesjekk og bakgrunnskontroll. 

Er du målrettet, driftig & nysgjerrig? Da er du velkommen til å henge med på Gymgrossistens reise mot et helserikt liv!

 

 • Snakker og skriver norsk
 • Har stor interesse for sport
 • Generelt gode IT kunnskaper
 • Kjennskap til trender innen sport og trening i Norge/Norden
 • Kunne jobbe selvstendig og ta ansvar – vi ser etter en «do’er»
 • Motiveres av relasjonsbygging
 • Interesse for innholdsmarkedsføring
 • Forståelse for SEO & SEM
 • Erfaring fra e-handel

Wed, 14 Feb 2018 13:55:57 +0000

Sweden Stockholms Lan

Permanent
Customer Service
Language/ Norwegian

Vai al sito

Potrebbero interessarti

Customer Service Representative – French and... Adecco Human Resources is now recruiting French speakers with C1 English for a position of Customer Service Representative for a prestigious client co...
Inhouse Linguistic Coordinator – (87058) We’re currently seeking a German in-house Linguistic Coordinator with demonstrated organizational, leadership and supervisory abilities to manage clie...
Sales Consultant with German – (103491) Are you ready to take your career to the next level?German speaking Sales ConsultantA premium opportunity with EXCEPTIONAL compensation and benefits f...
Project Manager (m/w) – (104990) Sicherstellung der Erreichung der Projekt- und UnternehmenszieleKontinuierliche Entwicklung der Mitarbeiter/innen und Führungskräfte im TeamVerantwort...