Gymgrossisten søker Site Manager til det norske markedet – (86681)

Er du interessert i sport og trening? Brenner du for god helse og en aktiv hverdag? Vi søker nå en Site Manager for Gymgrossisten Stockholm, og leter etter deg med sport i blodet og engasjement på høyt nivå. Du vil bli ansvarlig for kampanjer, den norske hjemmesiden og jobbe tett med norske kunder. Fokuset vil være å ta Gymgrosisten i Norge til nye høyder og markedsføre deres merkevare ved hjelp av kampanjer og strategier.

Om arbeidsgiveren Gymgrossisten
Gymgrossisten er en av Norges ledende internettbutikker innenfor trening og helse, og har siden 1996 jobbet for en sunn og aktiv hverdag for deres kunder. Gymgrossisten er en del av HSNG gruppen. Her finner idrettsmenn og idrettskvinner kvalitetskosttilskudd, treningsmote, funksjonelt treningstøy og treningsutstyr. Utviklingen fra å ha vært et lite enkeltstående firma til å bli Nordens største innenfor sin bransje, har fått stor oppmerksomhet i næringslivet. Det har medført at Gymgrossisten siden 2005, flere ganger har blitt utnevnt til et av Sveriges mest fremgangsrike firmaer av “Veckans Affärer” og til et Gazellefirma av “Dagens Industri”.

Nå søker vi deg som brenner for en sunn og aktiv livsstil, og ønsker å være en del av et team med lagspillere. Som person er du engasjert, positiv og strukturert. Du liker godt en aktiv hverdag med mange baller i luften og trives godt når det skjer mye. 

Om stillingen
I rollen som Site Manager vil du jobbe med nøkkelfunksjoner ved å drive, utvikle og optimere Gymgrossistens e-handel mot det norske markedet. Du vil være ansvarlig for at hjemmesiden er korrekt, selgende og oppdatert til enhver tid, for å hele tiden forbedre kundeopplevelsen. I rollen som Site Manager er du en del av Gymgrossistens salgsavdeling og har ansvar for å drive online salg samt alt innehold på Gymgrossistens norske hjemmeside.
Du kommer til å jobbe aktivt med oppføling, og holder deg oppdatert rundt hva som skjer i bransjen på det norske markedet. Stillingen er svært bred og du vil også få ansvar innen salg, analyse og prosjektledelse. Du vil også rapportere inn viktige nøkkeltall og analyser. Planlegge, administrere og skape kampanjer vil være svært sentrale oppgaver i din rolle. Du vil også få stort ansvar på hjemmesiden og hele tiden publisere nytt innhold til siden, og oppdatere bannere.

Kvalifikasjoner

I stillingen som Site Manager vil du jobbe med nettside, innhold, kampanjer og salg. Vi ser derfor etter en uredd person som er klar for en ny utfordring.

Annen informasjon

 • Start: Omgående
 • Plassering: Stockholm
 • Opplæring: Kontoret i Stockholm
 • Noen reiser forventes – reiser vil også være ut til butikkene i Sverige/Norge

Interessert?
Send gjerne din søknad i dag, da vi intervjuer kandidater fortløpende. For at din søknad skal behandles, må den være komplett og bestå av personlig brev og CV. For å sikre høy kvalitet på rekrutteringsprosessen, gjennomfører Gymgrossisten tester, referansesjekk og bakgrunnskontroll. 

Er du målrettet, driftig & nysgjerrig? Da er du velkommen til å henge med på Gymgrossistens reise mot et helserikt liv!

 

 • Snakker og skriver norsk
 • Har stor interesse for sport
 • Generelt gode IT kunnskaper
 • Kjennskap til trender innen sport og trening i Norge/Norden
 • Kunne jobbe selvstendig og ta ansvar – vi ser etter en «do’er»
 • Motiveres av relasjonsbygging
 • Interesse for innholdsmarkedsføring
 • Forståelse for SEO & SEM
 • Erfaring fra e-handel

Wed, 14 Feb 2018 13:55:57 +0000

Sweden Stockholms Lan

Permanent
Customer Service
Language/ Norwegian

Vai al sito

Potrebbero interessarti

Finnish Service Desk Specialist to Tallinn –... Tarjoamme uskomattoman tilaisuuden suomen kieltä puhuville Viron pääkaupungissa Tallinnassa! Tähän tehtävään et välttämättä tarvitse laajaa aikaisempa...
Teach English in Spain: Public Schools in Madrid &... Do you want to teach English in Spain? Become a language and cultural ambassador in Madrid. This is a opportunity to work in a public school in the Co...
Account Manager w/Swedish – Malaga, Spain &#... We are looking for native Swedish speakers on behalf of our client in sunny Malaga, Spain. Our client is a multinational finance company in growth and...
Customer Relations Specialist with Slovenian for H... Your responsibilities will be: Receive customer complaints (via email) to enable effective resolution in a timely manner; Investigate the complaint,...