sCharmerende Studio Host til Danske Spil – (86455)

Vil du have en arbejdsdag fyldt med sjove spil, sejre og glade spillere? Scandistaff tilbyder nu en mulighed for at blive en del af en af de største online casinooperatører i verden.

 

Hvordan er din arbejdsdag?

Klokken bliver otte på samme tid, du møder ind i studiet. I loungen bliver du orienteres om de sidste nætters begivenheder og de kommende turneringer for dagen. Når din skinnende uniform er klar (den du forberedte aftenen før), og du har puttet dit bedste smil på, er det tid til at kaste terningerne på Hold'em-bordet i 30 minutter. Din næste opgave efter det vil være på rouletten i Monte Carlos ånd.

 

Ved dealerbordene er der skærme, hvor kunderne logger på og forventer verdensklasse croupierservice fra dig. Du holder spillet i gang og giver kort, ruller hjul, og alt, hvad der skal gøres i de forskellige spil. Som en del af dit arbejde deltager du jævnligt i møder og træningssessioner.

 

Du arbejder sammen med dealere fra hele verden i virksomhedens helt nye studie med en masse spilborde. Her får du chancen for at kombinere din interesse for spil og dine fremragende servicefærdigheder på samme tid, som du vil opleve arbejde på en engelsktalende ø i Middelhavet. Du vil blive forsynet med fremragende træning i alle de spil (dealererfaring er ikke et krav).

 

Hvem kan lide det her?

Du vil trives og blomstre, hvis du forstår, hvor vigtigt det er at være der til tiden og have ordentlige manerer og sætter pris på en daglig rutine. Din overordnede stoler på, at du er pålidelige ved bordene, når kameraerne begynder at rulle. På den anden side tilbyder virksomheden en konkurrencedygtig løn og andre fordele. Det er selvfølgelig en stor fordel, hvis du har arbejdet som dealer tidligere, men din personlighed og attitude er det vigtigste. Da arbejdsmiljøet har en international atmosfære, er det nødvendigt at have forståelse af engelsk og være i stand til at kommunikere med kolleger og overordnede.

 

Hvis du leder efter nye udfordringer og godt kan lide at være i spotlyset, men på samme tid opretholde et professionelt niveau på arbejdet.

 

Hvad tilbyder vi?

Malta er en lille ø i Middelhavet lige syd for øen Sicilien. Øen er sprængfyldt med kultur og betragtes som verdens iGaming-centrum. På Malta vil du få 305 solskinsdage om året, og øen er blevet rost af Newsweek for at have det bedste klima i verden. I tillæg til dette vil du finde gode prisniveauer, lave skatter og masser af underholdning. Malta er et sikkert land at slå sig ned i grundet en af ​​de laveste kriminalitetsniveauer i Europa og lægehjælp i verdensklasse. Flyttepakke er inkluderet.

 

Scandistaff

Scandistaff er en skandinavisk HR-partner med speciale i rekruttering af skandinavere. Vi matcher skandinaviske kompetencer med attraktive virksomheder i Malta, Gibraltar og resten af ​​Storbritannien. Scandistaff giver mulighed for at deltage i spændende muligheder hos attraktive virksomheder, der sjældent rækker ud til det åbne marked.

 

Følg os på Facebook, Twitter og vores hjemmeside for at se de nyeste ledige stillinger for skandinavere på Malta, Gibraltar og i England.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

​​​​​​​

Fri, 09 Feb 2018 14:44:51 +0000

Malta Central Region


24.000 € – 30.000 € gross / year
Permanent
Agent
Language/ Danish

Vai al sito

Potrebbero interessarti

Estonian speakers for social media project (m/f) &... Your Task Day to day customer supportScreening of Social MediaManagement of complaintsLive support as an Estonian speakerVideocall customer service p...
International Customer Advisor – Lisbon R... Are you looking for an international experience or to have a gap year, in a beautiful country, with amazing beaches, historic places to visit and love...
Canada Goose Kundenservice – Deutsch –... Wir sind auf der Suche nach deutschsprachigen Muttersprachlern, die auch gut Englisch oder Niederlandisch sprechen. Sie betreuen die Kunden einer High...
Customer Care Spezialist – (104510) Wir suchen im Auftrag eines international tätigen Unternehmens aus der Logistikbranche am Standort Ulm an der Donau einen deutsch- und französischspra...